07. september 2024
Facebook
pondelok, 29 január 2018 23:00

S Talibanom nebudeme rokovať, oznámil Trump po útokoch v Afganistane

Written by 
Rate this item
(0 votes)

WASHINGTON 29. januára (WebNoviny.sk) - Spojené štáty nebudú rokovať s afganským militantným hnutím Taliban. V reakcii na najnovšiu sériu útokov v Afganistane, ku ktorým sa prihlásil Taliban, to v pondelok vo Washingtone vyhlásil americký prezident Donald Trump. Odporúčame:
Aktualizované: Útok v centre Kábulu si vyžiadal desiatky mŕtvych a zranených, atentátnik sa odpálil v sanitke Spojené štáty pritom v posledných mesiacoch naopak signalizovali, že by mohli byť za určitých podmienok ochotné v záujme vyriešenia vyhrotenej situácie v Afganistane prizvať k rokovaniam o budúcnosti krajiny aj Taliban. "Nevinní ľudia sú zabíjaní vľavo aj vpravo. Výbuchy bômb, medzi deťmi, medzi rodinami, bombardovanie, zabíjanie naprieč celým Afganistanom," komentoval aktuálnu situáciu v krajine americký prezident. "Takže nie, nechceme hovoriť s Talibanom. Možno raz nastane ten správny čas, ale určite to nebude tak skoro," povedal.

Viac k témam: Afganistan, Donald Trump, Taliban, USA
Zdroj: Webnoviny.sk - S Talibanom nebudeme rokovať, oznámil Trump po útokoch v Afganistane © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 219 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner